Tak się złożyło, że dopiero teraz o tym piszemy, ale ze dwa tygodnie temu zrobiliśmy sobie grilla z naszymi francuskimi znajomymi.
tak jak my trochę podróżują, do Kaliforni przyjechali po Kanadzie
na pierwszy ogień poszedł kurczak i kiełbaski, najróżniejsze, żeby wypróbować. Jedna z amerykańskich niestety okazała się słodka, a włoska przypominała polską białą.
pogoda dopisała, było sporo ludzi ale znaleźliśmy dla siebie plażowy grill.. Niektórzy przyjeżdzają ze swoim zestawem, krzesełkami, namiotami itp.
punkt programu, T-bone i Sirloin Steak. Z zielonych rzeczy, cukinia z mozarellą. Wyszły troszkę za bardzo upieczone ale i tak były świetne.
pogoda dopisała, było sporo ludzi ale znaleźliśmy dla siebie plażowy grill.. Niektórzy przyjeżdzają ze swoim zestawem, krzesełkami, namiotami itp.
punkt programu, T-bone i Sirloin Steak. Z zielonych rzeczy, cukinia z mozarellą. Wyszły troszkę za bardzo upieczone ale i tak były świetne.
Jedzenie wygląda naprawdę pysznie, szczególnie to mięcho:)
ReplyDelete