Sunday, July 8, 2012

Jeszcze jeden grill

--michal

Tak się złożyło, że dopiero teraz o tym piszemy, ale ze dwa tygodnie temu zrobiliśmy sobie grilla z naszymi francuskimi znajomymi.

tak jak my trochę podróżują, do Kaliforni przyjechali po Kanadzie
 na pierwszy ogień poszedł kurczak i kiełbaski, najróżniejsze, żeby wypróbować. Jedna z amerykańskich niestety okazała się słodka, a włoska przypominała polską białą.
pogoda dopisała, było sporo ludzi ale znaleźliśmy dla siebie plażowy grill.. Niektórzy przyjeżdzają ze swoim zestawem, krzesełkami, namiotami itp.
punkt programu, T-bone i Sirloin Steak. Z zielonych rzeczy, cukinia z mozarellą. Wyszły troszkę za bardzo upieczone ale i tak były świetne. 

1 comment:

  1. Jedzenie wygląda naprawdę pysznie, szczególnie to mięcho:)

    ReplyDelete